KanizsaFest – 2019. évi Város Napja programsorozat

2019.04.27-28. // 13.000.000 Ft //

A hagyományokat követve, 1998 óta április végén kerül megrendezésre a város napja programsorozat. A kétnapos rendezvényen minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót, hiszen zenés és színpadi előadások, csapatjátékok, sokszínű kirakodóvásár és vidám, tavaszi hangulat várja az érdeklődőket. A program elmaradhatatlan része a színes, történelemre utaló jelmezeket, gólyalábasokat és rövid produkciókat is bemutató felvonulás. Az estéket neves és népszerű előadók, a rendezvényt tűzijáték zárja.

Tovább

SPARTAN RACE 2019

2019.03.31. //nonprofit//

Már a bemelegítésnél sem spóroltak az erejükkel a harcosok. A Spartan Race kanizsai futamának első napján mintegy 3500 versenyző mérettette meg magát, köztük voltak a terep- és akadályfutó sorozat legjobbjai is, hiszen a Csónakázó-tó körül rendezett kihívás része volt a Spartan közép-európai regionális bajnokságának. – Ez az idei első verseny, ha összességében nézzük, akkor több mint 10 ezer versenyzőnk van. Bontásban: a Superen több mint 3500, a szombati sprinten 5200 és ehhez jön még legalább 1500-1600 gyermek – mondta Mayer Viktor, szervező.

Tovább

BorozzuNK Muraföldén

2018.12.01. //nonprofit//

BorozzuNk – kulturális borfogyasztást népszerűsítő programsorozat
Az Egyesület programjának célja továbbra is a borkultúra népszerűsítése, valamint az, hogy megismertessék a nagyközönséggel a helyi, Muraföldén termelt kiváló nedűket. Az elmúlt években nagy fejlődésen mentek át a borászatok, így a dél-zalai vidéken is magas minőségű borokat lehet kóstolni, vélekedett Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, a Mura-program miniszteri biztosa. A térség országgyűlési képviselője a rendezvény fővédnökségét is elvállalta.

Címeravató – Zrínyi Miklós – Bolyai János Általános Iskola

2018.11.09. //nonprofit//

Az intézmény névadója, a Zrínyi-család, valamint a város címere díszíti ezentúl a Zrínyi-iskola épületét. Az ünnepségen a diákok és a tanárok mellett a város és az egyházak képviselői is megjelentek.

Tovább

Boldog Iskola

2018.09.07. //nonprofit//

Célunk, hogy felkaroljunk, illetve népszerűsítsük a helyi együtteseket, ezért javasoltunk egy flashmobot /Seedback/ a boldog iskola rendezvény számára a Batthyány Lajos Gimnázium berkein belül.

Tovább

15. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál

2018.09.08-09. // 11.000.000 Ft //

20178-ben 15. alkalommal rendeztük meg a Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivált, mely a híres zalai népi ételt, a dödöllét igyekszik bemutatni a nagyvilágnak. Az amatőr és profi szakácsok közötti főzőverseny, a bordalnoki címért való küzdelmet különböző népi, gyermek és felnőtt műsorok színesítették. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvényt két nap alatt több ezren keresték fel, Ön se hagyja ki! A jó étel kísérője a kiváló bor és több koncert volt. Látogasson el Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét!

Tovább

Fesztiválpohár

Fesztiválpohár bevezetése rendezvényeinken a kulturált borfogyasztás érdekében.

Tovább

Párnacsata

Magyar rekord felállítása egyesületünk szervezésében a Város Napja rendezvénysorozaton.

Tovább

Város Napja 2018. – Nagykanizsa

2018.04.27-28. // 12.000.000 Ft //

A hagyományokat követve, 1998 óta április végén kerül megrendezésre a város napja programsorozat. A kétnapos rendezvényen minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót, hiszen zenés és színpadi előadások, csapatjátékok, sokszínű kirakodóvásár és vidám, tavaszi hangulat várja az érdeklődőket.

A program elmaradhatatlan része a színes, történelemre utaló jelmezeket, gólyalábasokat és rövid produkciókat is bemutató felvonulás. Az estéket neves és népszerű előadók, a rendezvényt tűzijáték zárja.

Tovább

SPARTAN RACE

2018.04.14. //nonprofit//

Egyesületünk, mint ötletgazda, és helyi szervező 2018.04.14. napon lebonyolított Spartan Race nagykanizsai futamára közel 20.000 fő sportolót és kísérőit, valamint a szervezők, önkéntesek népes seregét látta vendégül a Csónakázó-tó környékére.Ezzel a létszámmal rekordot állítottunk fel Nagykanizsa életében, hiszen ilyen jelentős számú ember még nem vett részt egy helyi sporteseményen sem.A rendezvény hatására Nagykanizsa, és a CsótóNk népszerűsítésére szánt törekvésünk a különböző közösségi oldalakon egyértelműen visszaigazolódik. Az helyi és környékbeli résztvevők egészségmegőrzésre fordított energiája, és az esemény gazdasági hatása beigazolódott. Az rendezvény keretében gyermek futamra is sor került, ezáltal a családokat is sikerült megszólítanunk.

Zala Megyei Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ Gyermekotthonának nagykanizsai intézményét több, mint 2 millió forinttal sikerült támogatnunk egy jótékonysági futam segítségével.

Tovább

CsótóNk

2017.10.14. //nonprofit//

Létrehoztuk a csótonk honlapot, melynek célja az ott tevékenykedő vállalatok, civil szervezetek, sportegyesületek összefogása a tó környékének népszerűsítése érdekében.

Tovább

14. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál

2017.09.08-09. // 12.000.000 Ft //

2017-ben 14. alkalommal rendeztük meg a Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivált, mely a híres zalai népi ételt, a dödöllét igyekszik bemutatni a nagyvilágnak. Az amatőr és profi szakácsok közötti főzőverseny, a bordalnoki címért való küzdelmet különböző népi, gyermek és felnőtt műsorok színesítették. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvényt két nap alatt több ezren keresték fel, Ön se hagyja ki! A jó étel kísérője a kiváló bor és több koncert volt. Látogasson el Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét!

Tovább

Város Napja 2017. – Nagykanizsa

2017.04.28-29. // 13.000.000 Ft //

A hagyományokat követve, 1998 óta április végén kerül megrendezésre a város napja programsorozat. A kétnapos rendezvényen minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót, hiszen zenés és színpadi előadások, csapatjátékok, sokszínű kirakodóvásár és vidám, tavaszi hangulat várja az érdeklődőket.

A program elmaradhatatlan része a színes, történelemre utaló jelmezeket, gólyalábasokat és rövid produkciókat is bemutató felvonulás. Az estéket neves és népszerű előadók, a rendezvényt tűzijáték zárja.

Tovább

BorozzuNk – LÉBÖJT: Dániel Zsolt borász

2017.02.24. //nonprofit//

Folytatódott a kulturált borfogyasztást népszerűsítő programsorozat.

BorozzuNk a léböjt jegyében! A KonTuRplusz Egyesület a tavalyi Bor- és Dödölle Fesztiválon indította útjára azt a rendezvénysorozatot, amely tegnap a 3. állomásához érkezett. A kulturált borfogyasztást célzó program vendégei ezúttal – a Dániel Pince mellett – a történelmi egyházak képviselői voltak.

Tovább

VII. Nagykanizsa Sárkányhajó Roadshow

2016.11.18-19 // 2.000.000 //

A Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub felkérésére közreműködtünk a sárkányhajó rendezvény megvalósítása érdekében.

Tovább

BorozzuNk – Tiffán Zsolt borász

2016.12.09. //nonprofit//

Dénes Sándor Polgármester Úr és Tiffán Zsolt Borász volt a vendégünk. Köszönjük a helyszínt biztosító Hotel König Restaurant & Café segítségét.

“Családunk 1746 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borral a villányi borvidéken. Tíz generációt átölelő múltunk és jelenünk kötelez minket arra, hogy a szőlőben, a borban és a vendéglátásban a hiteles minőséghez való teljes ragaszkodás legyen az irányadó elvünk.”

Tovább

Kajak-Kenu Országos Konferencia

2016.11.18-19 // 2.000.000 //

Olimpiai, világ- és Európa-bajnok ikonok is részt vesznek a kétnapos kanizsai kajak-kenu konferencián. A több mint száz sportoló, edző és vezető ma például elemzéseket hallhatott a riói ötkarikás játékokról, mások mellett Storcz Botondtól, a felnőtt válogatott vezetőedzőjétől. A szakmai program holnap folytatódik.
Mint azt Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke elmondta: „Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt, immáron hat olimpián a három aranyérmes átlagot tudjuk hozni, ami csodálatos dolog. Közben 20 év alatt szinte megháromszorozódott a kajak-kenu szakosztályok száma, s ugyanígy a résztvevő sportolók száma.”

Tovább

BorozzuNk – Kovács Antal örökös sommelier

2016.09.09. //nonprofit//

A szervező, KonTurPlusz Egyesület egyik fő célkitűzése a kulturált borfogyasztás népszerűsítése. Ennek jegyében nemcsak neves borházak képviseltették magukat a 13. fesztiválon, pénteken előadással egybekötött kóstolóra is várták az érdeklődőket.

A házigazda köszöntőjét követően azonnal átvette a szót a program vendége, Kovács Antal, háromszoros bajnok sommelier

Tovább

13. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál

2016.09.09-10. // 11.000.000 //

2016-ban tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivált, mely a híres zalai népi ételt, a dödöllét igyekszik bemutatni a nagyvilágnak. Az amatőr és profi szakácsok közötti főzőverseny, a bordalnoki címért való küzdelmet különböző népi, gyermek és felnőtt műsorok színesítik. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvényt két nap alatt több ezren keresik fel, Ön se hagyja ki! A jó étel kísérője a kiváló bor és több koncert lesz. Látogasson el Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét!

Tovább

Magyar Értékek Napja

2016.08.20. // 5.000.000 Ft //

Elképzeléseiknek megfelelően már a sajtótájékoztató – amolyan sajtópiknik –, helyszínéül az Erzsébet teret választották, melynek hátterét egy rendhagyó fotókiállítás nyújtotta. A régi nyomdaépület ablakában látható jazz-fotókból összeállított szabadtéri kiállítás ötlete szintén az egyesülettől származik.

Tovább

RenovArt projekt

2016.06.03. //nonprofit//

A R e n o v A r t Projekt keretében a régi nyomdaépület homlokzatán, felső ablakaira kiváló, közismert fotósok – Szakony Attila, Varga György, Csepreghy Attila, Kiss Nándor, Török Tibor – fotói kerülnek elhelyezésre.
A R e n o v A r t Projekt esemény az eseményben, az apropó Szakács – Kovács Lóránt Nagyítás című fotókiállítása.

Tovább

Város Napja 2016

2016.04.29-30. // 11.000.000 Ft //

A hagyományokat követve, 1998 óta április végén kerül megrendezésre a város napja programsorozat. A kétnapos rendezvényen minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót, hiszen zenés és színpadi előadások, csapatjátékok, sokszínű kirakodóvásár és vidám, tavaszi hangulat várja az érdeklődőket. A program elmaradhatatlan része a színes, történelemre utaló jelmezeket, gólyalábasokat és rövid produkciókat is bemutató felvonulás. Az estéket neves és népszerű előadók, a rendezvényt tűzijáték zárja.

Tovább

NAGYÍTÁS – fotókiállítás

2016.04.26. //nonprofit//

A kiállítás helyszíne: Erzsébet tér 14-15., az Erzsébet téri volt nyomdaépület
A rendezvény házigazdája: Száraz Csilla, a Thúry György Múzeum igazgatója, régész- muzeológus

Tovább

Adventi forgatag

2015.11.29-12.20. //nonprofit//

Az egyesület első akciója, amelynek keretében Nagykanizsa főterén az Erzsébet téren egy óriás adventi koszorút készített.

A koszorú gyertyáinak meggyújtását színes programok kísérték.

A karitatív programhoz Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata és több szervezet is csatlakozott.

Tovább

Ha tetszik az oldal, és amit képviselünk, ha naprakész akarsz lenni, akkor ne habozz!

Kövess minket >

konturplusz@gmail.com

+36-30/47-48-506

Árusoknak, vendéglátóknak
jelentkezés: konturplusz.j@gmail.com