LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

SPARTAN NAGYKANIZSA SPRINT

Tisztelt Kanizsaiak és Idelátogatók!

  1. április 14-én, szombaton rendezzük a Spartan Nagykanizsa Sprint elnevezésű akadályfutó versenyt, melynek központja a Csónakázó-tó keleti oldala lesz. A sporteseményre mintegy 10 ezer versenyző érkezik. A futamokat reggel 7:00 és délután 17:00 óra között indítjuk, 15-30 percenként 250 sportoló rajtol el.

A nagyszámú résztvevő miatt erős forgalomra lehet számítani a környéken. Igyekszünk a várost tehermentesíteni, a forgalomirányításhoz biztosítjuk a megfelelő rendőri és rendezői jelenlétet, azonban rövidebb időszakokra előfordulhatnak kisebb kellemetlenséggel járó fennakadások. Erre elsősorban a 7-es és a 61-es főúton, illetve a tó környékén lehet számítani.

A Csónakázó-tó területét április 13. péntek reggel 9:00 órától vasárnap reggel 8:00 óráig a rendezvény miatt lezárjuk. A környéken élők külön tájékoztatást kapnak a behajtási lehetőségekről. Az esetleges kényelmetlenségért elnézésüket kérjük, igyekszünk ezt a legkisebb mértékűre csökkenteni.

A fenti időszakban a Csónakázó-tóhoz csak az engedéllyel rendelkezők hajthatnak be gépjárművel, így a közvetlen környéken korlátozott a parkolás. A forgalmat akadályozó és a tilosban hagyott autókat elszállítják.

INGYENES parkolást a Kanizsa Centrum melletti füves területen biztosítunk. Arra kérjük Önöket, hogy lehetőleg jöjjenek gyalog vagy kerékpárral, illetve válasszák a tömegközlekedést a verseny területének megközelítéséhez! A KonTuR+ Egyesület különbuszokkal szállítja a versenyzőket és látogatókat a kijelölt parkoló és a Csónakázó tó között.

A verseny résztvevőitől azt kérjük, hogy a rajt előtt legalább másfél órával legyenek a helyszínen.

Szeretettel várjuk Önöket!

Megértésüket és türelmüket ezúton is kérjük, illetve köszönjük!

A Spartan Nagykanizsa Sprint szervezőcsapata

Ha tetszik az oldal, és amit képviselünk, ha naprakész akarsz lenni, akkor ne habozz!

Kövess minket >

konturplusz@gmail.com
+36-30/47-48-506