FELHÍVÁS

 

NAGYKANIZSA A DÖDÖLLE FŐVÁROSA!

A Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál az évek során a Nyugat-Dunántúl egyik legrangosabb ingyenesen látogatható, generációkat- és családokat összekötő, gasztronómiai eseményévé vált.

Murafölde fővárosában Nagykanizsán a KonTuRplusz Egyesület, mint helyi lokálpatrióta szervezet a 2016. és 2017. évet követően idén harmadik alkalommal szervezi meg a fesztivált helyi és országos hírű zenei előadókkal, vásárosokkal, gasztronómiai egységekkel, ingyenesen igénybe vehető játékokkal.

A fesztivál egyik fontos részét képezi a nemzeti értéktárban is szereplő dödölle főzőversenye. Célunk a kanizsai dödölle népszerűsítése, valamint a zalai borrégió bemutatása.

Főzőverseny

A kedvelt burgonyás ételnek, a dödöllének nagy hagyománya van Zala megyében.  Az idei évben az alábbi kategóriákban lehet nevezni a főzőcsapatoknak:

  • Dödölle mint főétel
  • Dödölle, mint köret
  • Borkorcsolya-Borajánlóval

Jelentkezzen a dödölle főzőversenyre!

Felhívás letöltése:  FELHÍVÁS

Jelentkezési lap letöltése: Főzőverseny Kiírás

Jelentkezési lap letöltése : Jelentkezési Lap Főzőversenyre

Adategyeztető Lap letöltése : Adategyeztető lap

Élelmiszerbiztonsági Nyilatkozat letöltése : Élelmiszerbiztonsági Nyilatkozat

Árusok, vendéglátósok

Árusítani szeretne a rendezvényünkön? Töltse ki az előzetes regisztrációs lapot és küldje el a konturplusz.j@gmail.com email címünkre. Amennyiben lehetőség lesz a megjelenésére, munkatársunk keresni fogja önt.

Ne maradjon le, regisztráljon be!

Regisztrációs lap letöltése: REGISZTRÁCIÓS LAP

Támogatók

A Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivál ingyenesen látogatható gasztronómiai rendezvény. A hagyományaink, kulturális és gasztronómiai értékeink, illetve helyi identitásunk megőrzése és ápolása, valamint a rendezvény megvalósítása érdekében kiemelten fontos a támogatók segítsége.

A KonTuRplusz Egyesület nem nyereségorientált rendezvényszervező csapat. 2018. május hónaptól közhasznú szervezetként működik (kulturális tevékenység és/vagy turizmus), így minden támogatás, hozzájárulás nagy segítséget nyújt a városi rendezvény sikeres megvalósításához.

Kérjük, támogassa Murafölde legnagyobb gasztronómiai fesztiválját!

Támogatói dokumentum letöltése: Támogatói dokumentum

Ha tetszik az oldal, és amit képviselünk, ha naprakész akarsz lenni, akkor ne habozz!

Kövess minket >

konturplusz@gmail.com

+36-30/47-48-506