
2016-ban tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivált, mely a híres zalai népi ételt, a dödöllét igyekszik bemutatni a nagyvilágnak. Az amatőr és profi szakácsok közötti főzőverseny, a bordalnoki címért való küzdelmet különböző népi, gyermek és felnőtt műsorok színesítik. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvényt két nap alatt több ezren keresik fel, Ön se hagyja ki! A jó étel kísérője a kiváló bor és több koncert lesz. Látogasson el Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét!
2016. szeptember 10.
Helyszín: Erzsébet tér
15:30 Papa Jazz Seven
16:00 Ünnepélyes megnyitó
16.30 LatiNívó
18:00 Kerekes Band
20:30 Kormorán
Kísérő programok:
kézműves kirakodóvásár, borházak kínálata, gasztroutca, ingyenes gyermekjátékok
2016. szeptember 10.
Helyszín: Erzsébet tér
10:00 Szüreti felvonulás
10:30 Nagykanizsai Fúvószenekar
11:00 Főzőverseny megnyitása
11:30 Kanizsa Táncegyüttes
11:30 Swans Mazsorett / Csáktornya Mazsorett
12:00 Árvácska Dalkör / Hajnal Művelődési Egy. Gyertyános, Szlovénia
12:15 Zalaszentbalázsi Népdalkör
12:30 VOKE Hagyományőrző Mamik / Pántlika néptánccsoport
13:00 Palini Nyugdíjas Dalkör
13:30 Rezedák Hagyományőrző Dalkör Bajcsa
14:00 Rozmaring Népdalkör és Citerásai Eszteregnye
14:30 Tüttő János Nótakör
16:00 Borvirágok Együttes
16:00 Buborék Együttes
17:00 Főzőverseny eredményhirdetés – bormustra
18:00 Buda Folk Band
19:00 Móger Péter harmonika
20:30 Lajkó Félix
Kísérő programok
kézműves kirakodóvásár, borházak kínálata, gasztroutca, ingyenes gyermekjátékok, szombaton dödölle és tájjellegű ételek főzőverseny
A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!
Ha tetszik az oldal, és amit képviselünk, ha naprakész akarsz lenni, akkor ne habozz!
Kövess minket >